Öğrenciler için Part Time Çalışma Olanağı

Android/IOS işletim sisteminde uygulama ya da Gömülü yazılım geliştirmek üzere yarı zamanlı çalışacak öğrenciler aranmaktadır. Çalışma sürekli değil tanımlanan işin süresi ve bütçesi çerçevesinde proje temelli olacaktır. İşin sorumluluğunu üstlenen öğrenci(ler) çalışmayı uygun gördükleri herhangi bir zamanda ya da yerde yapabilecektir, uymaları gereken tek şart işin tanımlanmış kriterlerine uygun olması ve zamanında bitirilmesidir.

Android ve/veya IOS ya da Gömülü yazılım konusunda tecrübesi olan ve bu şekilde bir çalışma ile ilgilenen öğrenci arkadaşların bu konudaki tecrübelerini içeren bir metni ve mümkünse örnek çalışmalarını (github üzerinden) kariyer@nucleo.com.tr adresine "android/ios proje" ya da "gömülü proje" başlığı ile iletmeleri gerekmektedir.