TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE (ÖNEMLİ) !!!

Haftalık ders programında dersin yanında online yazan dersler tüm dönem boyunca online işlenecek olup, bu derslerin dışında kalan dersler karma sistem ile işlenecektir.

Karma sistem ile işlenecek dersler:

Haftalık programda dersin isminin yanında U veya L yazan kısımları (ders saatleri) tüm dönem boyunca yüz yüze işlenecektir.

Haftalık programda dersin isminin yanında D (ders-teori) yazan kısımları (ders saatleri) ise dönüşümlü olarak yüz yüze veya online işlenecek olup, işleniş aşağıdaki şekildedir.

- 2. ve 4. sınıf derslerinin D kısımları: 1., 3., 5., 7., …. , 13. haftalarda yüz yüze işlenecek iken, diğer haftalarda on-line işlenecektir (dolayısı ile 7 hafta yüz yüze ve 7 hafta online işlenecek)

- 1. ve 3. sınıf derslerinin D kısımları: 2., 4., 6., 8., …. , 14. haftalarda yüz yüze işlenecek iken, diğer haftalarda on-line işlenecektir (dolayısı ile 7 hafta yüz yüze ve 7 hafta online işlenecek)