canlı destek

BMC İle Gelecek Senin Burs Programı Duyurusu

‘'BMC İLE GELECEK SENİN ‘'Burs programı adı altında Lisans –Yüksek Lisans - Doktora öğrenimleri süresince maddi desteğe ihtiyacı bulunan başarılı öğrencilere BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından burs verileceği bildirilmiştir. Lisans Bursu öğrencileri arasında Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümlerinde, Fen Fakültesi, Matematik bölümünde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme ve İktisat bölümlerinde okuyan öğrenciler ile Lisansüstü Bursu için tezli Yükseklisans veya doktora yapan ve tez konusu BMC'nin faaliyet gösterdiği iş kolları ile ilgili şartı aranmaktadır.

Burs ile ilgili detaylara BURADAN ulaşabilirsiniz.

Başvuru formuna sksdb.ege.edu.tr adresinden BMC Burs başvuru formunu indirerek ulaşabilirsiniz.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ