Güz Dönemi Dönemlik Bitirme Projesi Sunumları

BİTİRME TEZİ SUNUMLARI 04.01.2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10:00 DA KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR.SUNUMLARA KENDİ BİLGİSAYARI İLE GELECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN SUNUM DÖKÜMANLARINI AYRICA BİR TAŞINABİLİR BELLEĞE ATMASI ÖNERİLMEKTEDİR.

Sunumlar 5 ana başlık altında hazırlanacaktır. (Başlıklar ile ilgili detaylı bilgiler bitirme projesi kılavuzunda yer almaktadır. )

• PROBLEM TANIMI
  • YÖNTEM
  • BULGULAR
  • KULLANILAN MÜHENDİSLİK STANDARTLARI ve GERÇEKÇİ KISITLAR
  • SONUÇ

Sunumlar 10 dakika anlatım  5 dakika  soru-cevap toplamda 15 dakika şeklinde  olacaktır.

1. BİTİRME TEZİ POSTERİ (DETAYLAR BİTİRME TEZİ KILAVUZUNDA YER ALMAKTADIR.)

(Bitirme tezi kılavuzuna ulaşmak için TIKLAYINIZ )

POSTERLER, BÖLÜM ZEMİN KAT DUVARLARINDA BULUNAN POSTER ASMA ALANINA ASILACAKTIR. (SON TARİH 13.01.2023)

2. MAİL OLARAK İSTENENLER

BİTİRME PROJESİ SONUÇ RAPORU DANIŞMAN HOCA MAİLİ CC YAPILARAK volkan.akpinar@ege.edu.tr mail adresine PDF formatında gönderilmesi gerekmektedir. (son tarih 13.01.2023)

(Sonuç raporu Öz değerlendirme formu (Bitirme Projesi ek-5) sonuç raporunun içerinde olmalıdır. Lütfen kılavuzdaki uyarıları inceleyiniz.)

3. BİTİRME PROJESİ CD'Sİ

CD İÇERİĞİ:

A. BİTİRME PROJESİ ÇALIŞMASININ DETAYLI OLARAK ANLATILDIĞI VIDEO

B. BİTİRME PROJESİ SONUÇ RAPORU (PDF ve Word hali)

C. BİTİRME PROJESİ POSTERİ (POWER POINT VS.)

D. CD'nin üzerine, 2022-2023 Güz  ve ad soyad yazılacaktır.

Sonuç Raporu Öz değerlendirme Formu (Bitirme Projesi ek-5) sonuç raporunun içerinde olmalıdır. Lütfen kılavuzdaki uyarıları inceleyiniz.

(CD TESLİMİ İÇİN SON TARİH: 13.01.2023 GÜNÜDÜR. CD, Bitirme Projeleri Koordinatörü VOLKAN AKPINAR‘A TESLİM EDİLECEKTİR.)

NOT:

1. Bitirme projesi sunumlarında komisyon üyelerine sunulması açısından projenin kısa bir demo videosu hazır olmalıdır.

2. Bitirme Tezi dokümanları cd ve mail yoluyla toplanacaktır.

3. Yalnızca bitirme projesi posteri, kılavuzda belirtilen ölçülerde poster haline getirilip zemin kattaki poster asma alanına asılacaktır.