2022-2023 Bahar Yarıyılı Nisan Ayından İtibaren Eğitim Süreçlerinin Planlanması

Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ülke genelindeki etkileri nedeniyle 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar döneminde eğitimin Nisan ayından itibaren sürdürelecek kısmının ne şekilde yapılacağı hususuna ilişkin Üniversitemiz Üniversitemiz Senatosu'nun 31.03.2023 tarihli ve 9/1 sayılı kararı ilişikte gönderilmiştir.

"Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ülke genelindeki etkileri nedeniyle 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde eğitimin Nisan ayından itibaren sürdürülecek kısmının ne şekilde yapılacağı hususunda görüşüldü.

Yapılan görüşmeler sonucunda,

Üniversitemiz Senatosu’nun 31.03.2023 tarihli ve 9/1 sayılı kararı kapsamında,

Söz konusu kararın;

-1.maddesinin (a) fıkrası uyarınca teorik derslerin aynı anda hem uzaktan öğretim ile hem de yüz yüze verilmesine,

-1.maddenin (c) ve (e) fıkraları uyarınca uygulama/laboratuvarların, yüz yüze eğitimi tercih edenler için yüz yüze yapılması, yüz yüze eğitimi tercih etmeyenler için ödev, proje vb. şekilde yapılmasına,

10 Nisan 2023 tarihinden itibaren geçerli olmasının uygunluğuna ve gereği için konunun Dekanlık Makamına arzına,

Oy çokluğu ile karar verildi." Bölüm kurul kararına BURADAN ulaşabilirsiniz.