2023 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru İlanı

2023 proje döneminde Ulusal Ajans tarafından üniversitemize Erasmus+ Staj Hareketliliği faaliyeti için tahsis edilen 33.150,00 € hibenin, 75 öğrencimizin 2 aylık staj hareketliliğini karşılamak üzere kullandırılmasına ve fakülte/enstitü/yüksekokul/meslek yüksekokul bazında kontenjan dağılımına Üniversitemiz Değişim Programları Komisyonunun 16/01/2024 tarihli ve 56 sayılı toplantısında karar verilmiştir. 2023 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği faaliyetinin 1 Haziran 2023 - 31 Temmuz 2025 tarihleri arasında tamamlanması gerekmektedir.

Fakülte/enstitü/yüksekokul/meslek yüksekokullarına tahsis edilen kontenjanlar, akademik takvim ve başvuru sürecine ilişkin detaylı bilginin yer aldığı başvuru ilan metni, 2023 Sözleşme Dönemi Yükseköğretim Kurumları İçin El Kitabı ve gerekli diğer ek belgeler ilişikte sunulmuştur.

Yazıya BURADAN ulaşabilirsiniz.