Çerez Örnek

Computer Networks-1 Dersine Kayıtlanan Öğrencilerimizin Dikkatine!

505004812015 COMPUTER NETWORKS-1 dersine (SERBEST SEÇMELİ olarak) OBYS’den kayıtlanan öÄŸrencilerimiz,  SERBEST SEÇMELİ Ders grubunda açılan aÅŸağıda belirtilen (*) ders ile OBYS’den deÄŸiÅŸiklik yapabilirler.

*MTH401 NETWORK INFRASTRUCTURE AND TECHNOLOGIES FOR THE TELECOM INDUSTRY-TURKCELL

 

505004812015 COMPUTER NETWORKS-1 dersine (SERBEST SEÇMELİ olarak) OBYS’de KAYITLI OLMAYAN, 42+3 formu ile kayıtlanmak isteyen öÄŸrencilerimizin ders deÄŸiÅŸikliÄŸi için (MTH401 NETWORK INFRASTRUCTURE AND TECHNOLOGIES FOR THE TELECOM INDUSTRY-TURKCELL dersine kayıtlanmak isteyen), Dekanlık ÖÄŸrenci İşlerine teslim ettikleri formlarını geri alarak deÄŸiÅŸiklik yapmaları gerekiyor.

 

505004812015 COMPUTER NETWORS-1 dersini KISITLI SEÇMELİ olarak alan OBYS’den kayıtlanan ve/veya 42-3 Formu ile kayıtlanan öÄŸrencilerimizin herhangi bir iÅŸlem yapmalarına gerek yok.

 

505004812015 COMPUTER NETWORS-1 dersi KISITLI SEÇMELİ ders grubunda açılan ders.

MTH401 NETWORK INFRASTRUCTURE AND TECHNOLOGIES FOR THE TELECOM INDUSTRY-TURKCELL dersi SERBEST SEÇMELİ ders grubunda açılan ders.


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ